Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Determination of Salmonellae (reference method)
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie salmonely (referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 1.1.1994
Označenie normy: GOST R 50455-92
Dátum vydania normy: 1.1.1994
Kód tovaru: NS-399065
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.1972
NEPLATNÁ
1.1.1972
1.1.1972
NEPLATNÁ
1.7.1986
1.7.1989
1.1.1974
Posledná aktualizácia: 2025-02-05 (Počet položiek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.