Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Pork products, baked and fried. Specifications
Automaticky preložený názov:
Bravčové mäso, pekárenské a vyprážané. Špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.7.1986
Označenie normy: GOST 17482-85
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1986
Kód tovaru: NS-382470
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.91
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.