Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Determination of nitrogen content (reference method)
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka ( Referenčná metóda )
NORMA vydaná dňa 1.1.1994
Označenie normy: GOST R 50453-92
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1994
Kód tovaru: NS-399063
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-03-18 (Počet položiek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.