Norma GOST 31467-2012 1.7.2013 náhľad

GOST 31467-2012

Poultry meat, edible offal, and ready-to-cook poultry meat. Sampling methods and preparing of samples for examinations

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso, jedlé droby, a ready-to-variť hydinové mäso. Metódy odberu vzoriek a príprava vzoriek na skúšky



NORMA vydaná dňa 1.7.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena73.50 bez DPH
73.50

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 31467-2012
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393033
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Anotácia textu normy GOST 31467-2012 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 6.19

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.