Norma GOST 31466-2012 1.7.2013 náhľad

GOST 31466-2012

Products of processed poultry meat. Methods of determination of mass fractions of calcium and dimensions and mass fraction of bond particles

Automaticky preložený názov:

Výrobky spracovaného hydinového mäsa. Metódy stanovenia hmotnostných zlomkov vápnika a rozmerov a hmotnostný podiel dlhopisov častíc



NORMA vydaná dňa 1.7.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena77.70 bez DPH
77.70

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 31466-2012
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393032
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Anotácia textu normy GOST 31466-2012 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 1.18
6/2021



Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.