Norma GOST 20235.1-74 1.7.1975 náhľad

GOST 20235.1-74

Rabbit meat. Methods for chemical and microscopic analysis of meat freshness

Automaticky preložený názov:

Králičie mäso. Metódy chemickej a mikroskopickej analýzy mäsa sviežosti



NORMA vydaná dňa 1.7.1975


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena40.80 bez DPH
40.80

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 20235.1-74
Dátum vydania normy: 1.7.1975
Kód tovaru: NS-384577
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.