Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Rabbit meat. Methods for chemical and microscopic analysis of meat freshness
Automaticky preložený názov:
Králičie mäso. Metódy chemickej a mikroskopickej analýzy mäsa sviežosti
NORMA vydaná dňa 1.7.1975
Označenie normy: GOST 20235.1-74
Dátum vydania normy: 1.7.1975
Kód tovaru: NS-384577
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.1994
1.1.1994
1.1.1994
1.8.1996
NEPLATNÁ
1.1.1999
1.1.2000
Posledná aktualizácia: 2025-02-05 (Počet položiek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.