Norma DIN ISO 3972:2013-12 1.12.2013 náhľad

DIN ISO 3972:2013-12

Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste.

Automaticky preložený názov:

Senzorická analýza - Metodológia - Metóda skúmania citlivosti chuti.



NORMA vydaná dňa 1.12.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena82.50 bez DPH
82.50

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN ISO 3972:2013-12
Dátum vydania normy: 1.12.2013
Kód tovaru: NS-251684
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Smyslová analýza potravin

Anotácia textu normy DIN ISO 3972:2013-12 :

Sensorische Analyse - Methodologie - Bestimmung der Geschmacksempfindlichkeit.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.