Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors.
Automaticky preložený názov:
Mlieko a mliečne výrobky - senzorická analýza - Časť 1: Všeobecné pokyny pre nábor, výber, školenie a monitorovanie hodnotiteľov.
NORMA vydaná dňa 1.12.2012
Označenie normy: DIN ISO 22935-1:2012-12
Dátum vydania normy: 1.12.2012
Kód tovaru: NS-251214
Počet strán: 27
Približná hmotnosť: 81 g (0.18 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Řízení pracovních sil
Mléko a mléčné výrobky všeobecně
Smyslová analýza potravin
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 1: Allgemeiner Leitfaden für die Rekrutierung, Auswahl, Schulung und das Monitoring von Prüfpersonen.
NEPLATNÁ
1.6.2014
NEPLATNÁ
1.5.2013
1.5.2013
NEPLATNÁ
1.6.2013
1.3.2013
1.3.2013
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-01-09 (Počet položiek: 2 218 396)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.