Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 3: Guidance on a method for evaluation of compliance with product specifications for sensory properties by scoring.
Automaticky preložený názov:
Mlieko a mliečne výrobky - senzorická analýza - Časť 3: Návod na spôsobe hodnotenia súladu so špecifikáciou produktu pre senzorické vlastnosti bodovania.
NORMA vydaná dňa 1.12.2012
Označenie normy: DIN ISO 22935-3:2012-12
Dátum vydania normy: 1.12.2012
Kód tovaru: NS-251216
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 3: Leitfaden für die Beurteilung sensorischer Eigenschaften auf Übereinstimmung mit Produktspezifikationen mittels Punktvergabe.
1.3.2007
1.5.2004
1.5.2004
1.5.2004
1.8.2003
1.7.2002
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-01-14 (Počet položiek: 2 219 679)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.