Norma DIN ISO 22935-2:2012-12 1.12.2012 náhľad

DIN ISO 22935-2:2012-12

Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Recommended methods for sensory evaluation.

Automaticky preložený názov:

Mlieko a mliečne výrobky - senzorická analýza - Časť 2: Odporúčané postupy pre senzorické hodnotenie.



NORMA vydaná dňa 1.12.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena107.50 bez DPH
107.50

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN ISO 22935-2:2012-12
Dátum vydania normy: 1.12.2012
Kód tovaru: NS-251215
Počet strán: 28
Približná hmotnosť: 84 g (0.19 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN ISO 22935-2:2012-12 :

Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 2: Empfohlene Verfahren für die sensorische Beurteilung.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.