Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Recommended methods for sensory evaluation.
Automaticky preložený názov:
Mlieko a mliečne výrobky - senzorická analýza - Časť 2: Odporúčané postupy pre senzorické hodnotenie.
NORMA vydaná dňa 1.12.2012
Označenie normy: DIN ISO 22935-2:2012-12
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.12.2012
Kód tovaru: NS-251215
Počet strán: 28
Približná hmotnosť: 84 g (0.19 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 2: Empfohlene Verfahren für die sensorische Beurteilung.
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-25 (Počet položiek: 2 197 372)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.