Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk-based edible ices and ice mixes - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Mliečne zmrzliny a zmesi ľadu - Stanovenie obsahu tuku - gravimetria (Referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.3.2009
Označenie normy: DIN EN ISO 7328:2009-03
Dátum vydania normy: 1.3.2009
Kód tovaru: NS-246748
Počet strán: 23
Približná hmotnosť: 69 g (0.15 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Speiseeis und Eis-Mischungen auf Milchbasis - Bestimmung des Fettgehaltes - Gravimetrisches Verfahren (Referenzverfahren).
1.12.2006
1.1.2004
1.1.2004
1.2.2009
Historická
1.8.2012
1.5.2008
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.