Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 2: Enzymatická metoda s využitím galaktózové poloviny laktózy.
Automaticky preložený názov:
Sušené mlieko, sušené zmrzlinové zmesi a tavené syry - Stanovenie obsahu laktózy - Časť 2: Enzymatická metóda s využitím galaktózovej polovice laktózy.
NORMA vydaná dňa 1.1.2004
Označenie normy: ČSN ISO 5765-2
Rozlišovací znak: 570831
Katalógové číslo: 69306
Dátum vydania normy: 1.1.2004
Kód tovaru: NS-179501
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Mléko a zpracované mléčné produkty
Sýry
Zmrzlina a zmrzlinové cukrovinky
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu laktózy v sušeném mléce, sušených zmrzlinových směsích a v tavených sýrech enzymatickou metodou s využitím galaktózové poloviny laktózy.
1.1.2004
NEPLATNÁ
1.1.2005
1.9.2007
1.2.2012
1.3.2000
1.12.2012
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.