ČSN ISO 5765-1 (570831)

Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 1: Enzymatická metoda s využitím glukózové poloviny laktózy.

Automaticky preložený názov:

Sušené mlieko, sušené zmrzlinové zmesi a tavené syry - Stanovenie obsahu laktózy - Časť 1: Enzymatická metóda s využitím glukózovej polovice laktózy.



NORMA vydaná dňa 1.1.2004


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena8.80 bez DPH
8.80

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN ISO 5765-1
Rozlišovací znak: 570831
Katalógové číslo: 69307
Dátum vydania normy: 1.1.2004
Kód tovaru: NS-179500
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Anotácia textu normy ČSN ISO 5765-1 (570831):

Tato mezinárodní norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu laktózy v sušeném mléce, sušených zmrzlinových směsích a v tavených sýrech enzymatickou metodou s využitím glukózové poloviny laktózy.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.