Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mražené krémy a mléčné zmrzliny - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda).
Automaticky preložený názov:
Mrazené krémy a mliečne zmrzliny - Stanovenie obsahu celkovej sušiny (Referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.12.2006
Označenie normy: ČSN ISO 3728
Rozlišovací znak: 570561
Katalógové číslo: 77394
Dátum vydania normy: 1.12.2006
Kód tovaru: NS-178901
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu stanovení obsahu celkové obsahu sušiny v mražených krémech a mléčných zmrzlinác
1.12.2007
1.3.2009
1.1.2004
1.1.2004
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-21 (Počet položiek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.