Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Butyrometric determination of fat content of milk and milk products - Part 2: Requirements specific to products.
Automaticky preložený názov:
Butyrometric stanovenie obsahu tuku v mlieku a mliečnych výrobkov - Časť 2: Osobitné požiadavky na výrobky.
NORMA vydaná dňa 1.11.2001
Označenie normy: DIN 10479-2:2001-11
Dátum vydania normy: 1.11.2001
Kód tovaru: NS-182529
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Butyrometrische Bestimmung des Fettgehaltes von Milch und Milchprodukten - Teil 2: Produktspezifische Anforderungen.
1.12.2008
1.8.2007
NEPLATNÁ
1.12.2012
NEPLATNÁ
1.12.2012
NEPLATNÁ
1.12.2012
NEPLATNÁ
1.9.2007
Posledná aktualizácia: 2025-05-23 (Počet položiek: 2 201 776)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.