ČSN EN ISO 5534 (571003)

Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda).

Automaticky preložený názov:

Syry a tavené syry - Stanovenie obsahu celkovej sušiny (Referenčná metóda).



NORMA vydaná dňa 1.1.2005


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena7.40 bez DPH
7.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN ISO 5534
Rozlišovací znak: 571003
Katalógové číslo: 71857
Dátum vydania normy: 1.1.2005
Kód tovaru: NS-168764
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Sýry

Anotácia textu normy ČSN EN ISO 5534 (571003):

Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu celkové sušiny v sýrech a tavených sýrech.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.