Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda (Referenční metoda).
Automaticky preložený názov:
Syry a tavené syrové výrobky - Stanovenie obsahu tuku - Gravimetrická metóda (Referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.2.2005
Označenie normy: ČSN EN ISO 1735
Rozlišovací znak: 571007
Katalógové číslo: 72279
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2005
Kód tovaru: NS-166816
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Posledná aktualizácia: 2024-12-21 (Počet položiek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.