ČSN EN ISO 1735 (571007)

Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda (Referenční metoda).

Automaticky preložený názov:

Syry a tavené syrové výrobky - Stanovenie obsahu tuku - Gravimetrická metóda (Referenčná metóda).



NORMA vydaná dňa 1.2.2005


Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena8.90 bez DPH
8.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN ISO 1735
Rozlišovací znak: 571007
Katalógové číslo: 72279
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2005
Kód tovaru: NS-166816
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.