Norma ČSN 576021 1.8.1999 náhľad

ČSN 576021 (576021)

Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda).

Automaticky preložený názov:

Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách - Stanovenie obsahu vody (Referenčná metóda).



NORMA vydaná dňa 1.8.1999


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena4.80 bez DPH
4.80

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN 576021
Rozlišovací znak: 576021
Katalógové číslo: 55743
Dátum vydania normy: 1.8.1999
Kód tovaru: NS-131092
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy ČSN 576021 (576021):

Norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu vlhkosti v mase. Princip metody a postup při jejím provádění je podrobně popsán. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 57 6021 byla vydána v srpnu 1999. Nahradila ČSN 57 0154 z 4.2.1986

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.