Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Green coffee. Procedure for calibration of moisture meters. Routine method.
Automaticky preložený názov:
Zelená káva. Postup pre kalibráciu merače vlhkosti. Rutinné metóda
NORMA vydaná dňa 30.6.2012
Označenie normy: BS ISO 24115:2012
Dátum vydania normy: 30.6.2012
Kód tovaru: NS-112836
Počet strán: 26
Približná hmotnosť: 78 g (0.17 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 66463 2 Status: Confirmed
15.2.1995
15.5.1997
15.1.1996
28.9.1984
31.10.1983
31.10.1983
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.