Norma BS 5752-14:1995 15.2.1995 náhľad

BS 5752-14:1995

Methods of test for coffee and coffee products. Roasted ground coffee. Determination of moisture content (loss in mass at 103°C (routine method).

Automaticky preložený názov:

Metódy skúšania kávy a kávových výrobkov. Pražená mletá káva. Stanovenie obsahu vlhkosti (strata hmotnosti na 103 $ 0DC (bežná metóda)



NORMA vydaná dňa 15.2.1995


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena156.70 bez DPH
156.70

Informácie o norme:

Označenie normy: BS 5752-14:1995
Dátum vydania normy: 15.2.1995
Kód tovaru: NS-71919
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Káva a náhražky kávy

Anotácia textu normy BS 5752-14:1995 :

ISBN: 0 580 23813 X Status: Definitive

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.