Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for coffee and coffee products. Roasted ground coffee. Determination of moisture content (loss in mass at 103°C (routine method).
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania kávy a kávových výrobkov. Pražená mletá káva. Stanovenie obsahu vlhkosti (strata hmotnosti na 103 $ 0DC (bežná metóda)
NORMA vydaná dňa 15.2.1995
Označenie normy: BS 5752-14:1995
Dátum vydania normy: 15.2.1995
Kód tovaru: NS-71919
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 23813 X Status: Definitive
31.5.2011
30.6.2012
24.1.2006
11.4.2005
29.2.2012
30.4.1986
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.