Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for coffee and coffee products. Green coffee: determination of moisture content (routine method).
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania kávy a kávových výrobkov. Zelená káva: stanovenie obsahu vlhkosti (rutinné metóda)
NORMA vydaná dňa 28.9.1984
Označenie normy: BS 5752-2:1984
Dátum vydania normy: 28.9.1984
Kód tovaru: NS-71923
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Covers the loss in mass of the unground product dried in two stages at 130°C. Status: Confirmed
31.7.2009
31.5.2011
30.6.2012
24.1.2006
11.4.2005
29.2.2012
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.