Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for coffee and coffee products. Instant coffee. Determination of loss in mass at 70°C under reduced pressure.
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania kávy a kávových výrobkov. Rozpustná káva. Stanovenie straty hmotnosti pri 70 $ 0DC za zníženého tlaku
NORMA vydaná dňa 31.10.1983
Označenie normy: BS 5752-6:1983
Dátum vydania normy: 31.10.1983
Kód tovaru: NS-71928
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Applies to all types of instant coffee but not to liquid coffee extracts. Status: Under Review
15.2.1995
15.2.1995
15.5.1997
15.1.1996
28.9.1984
31.10.1983
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.