Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for coffee and coffee products. Roasted ground coffee. Determination of moisture content. Karl Fischer method (reference method).
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania kávy a kávových výrobkov. Pražená mletá káva. Stanovenie obsahu vlhkosti. Metóda Karla Fischera (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 15.2.1995
Označenie normy: BS 5752-13:1995
Dátum vydania normy: 15.2.1995
Kód tovaru: NS-71918
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 23812 1 Status: Under Review
29.2.2012
30.4.1986
23.12.1987
15.2.1995
15.5.1997
15.1.1996
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-10-17 (Počet položiek: 2 238 986)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.