Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of D- and L-lactic acid (lactate) content. NAD spectrometric method.
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie D- a L-mliečna (laktát) obsah. NAD spectrometric metóda
NORMA vydaná dňa 15.6.1999
Označenie normy: BS EN 12631:1999
Dátum vydania normy: 15.6.1999
Kód tovaru: NS-82394
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 32214 9 Status: Under Review
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-04 (Počet položiek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.