Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Method determination of the pH-value of fruit and vegetable juices.
Automaticky preložený názov:
Stanovenie Spôsob hodnoty pH ovocných a zeleninových štiav
NORMA vydaná dňa 15.1.1995
Označenie normy: BS EN 1132:1995
Dátum vydania normy: 15.1.1995
Kód tovaru: NS-81027
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 23148 8 Status: Definitive
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
Posledná aktualizácia: 2024-09-28 (Počet položiek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.