Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Method for determination of sodium, potassium, calcium and magnesium contents of fruit and vegetable juices by atomic absorption spectrometry.
Automaticky preložený názov:
Metóda pre stanovenie sodíka, draslíka, vápnika a horčíka obsahom ovocných a zeleninových štiav atómovou absorpčnou spektrometriou
NORMA vydaná dňa 15.1.1995
Označenie normy: BS EN 1134:1994
Dátum vydania normy: 15.1.1995
Kód tovaru: NS-81029
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 23159 3 Status: Confirmed
15.1.1995
15.2.1998
15.2.1998
15.2.1998
15.2.1998
15.2.1998
Posledná aktualizácia: 2024-09-28 (Počet položiek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.