Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Method for determination of the relative density of fruit and vegetable juices.
Automaticky preložený názov:
Metóda pre stanovenie relatívnej hustoty ovocných a zeleninových štiav
NORMA vydaná dňa 15.1.1995
Označenie normy: BS EN 1131:1995
Dátum vydania normy: 15.1.1995
Kód tovaru: NS-81026
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 23150 X Status: Definitive
15.5.1997
15.5.1997
15.6.1997
15.5.1997
15.8.1999
15.6.1999
Posledná aktualizácia: 2025-07-04 (Počet položiek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.