Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Method for determination of titratable acidity of fruit and vegetable juices.
Automaticky preložený názov:
Metóda pre stanovenie titračnej kyslosti ovocných a zeleninových štiav
NORMA vydaná dňa 15.6.1997
Označenie normy: BS EN 12147:1997
Dátum vydania normy: 15.6.1997
Kód tovaru: NS-81440
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 27424 1 Status: Under Review
15.2.1998
15.2.1998
15.2.1998
15.1.1998
15.5.1997
15.5.1997
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-05 (Počet položiek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.