Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Method for determination of titratable acidity of fruit and vegetable juices.
Automaticky preložený názov:
Metóda pre stanovenie titračnej kyslosti ovocných a zeleninových štiav
NORMA vydaná dňa 15.6.1997
Označenie normy: BS EN 12147:1997
Dátum vydania normy: 15.6.1997
Kód tovaru: NS-81440
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 27424 1 Status: Under Review
15.2.1998
15.2.1998
15.2.1998
15.1.1998
15.5.1997
15.5.1997
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-28 (Počet položiek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.