Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of D-malic acid content. NAD spectrometric method.
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové šťavy. Enzymatické stanovenie obsahu kyseliny D-jablčnej. NAD spectrometric metóda
NORMA vydaná dňa 15.1.1998
Označenie normy: BS EN 12138:1998
Dátum vydania normy: 15.1.1998
Kód tovaru: NS-81434
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 28944 3 Status: Definitive
15.2.1998
15.2.1998
15.2.1998
15.2.1998
15.5.1997
15.5.1997
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-28 (Počet položiek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.