Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable juices. Determination of total dry matter. Gravimetric method with loss of mass on drying.
Automaticky preložený názov:
Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie celkového sušiny. Gravimetrická metóda sa stratou hmotnosti sušením
NORMA vydaná dňa 15.5.1997
Označenie normy: BS EN 12145:1997
Dátum vydania normy: 15.5.1997
Kód tovaru: NS-81438
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 27059 9 Status: Under Review
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
15.1.1995
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-05 (Počet položiek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.