Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of chloride content (potentiometric method).
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania mäsa a mäsových výrobkov. Stanovenie obsahu chloridov (potenciometricky metóda)
NORMA vydaná dňa 15.10.1996
Označenie normy: BS 4401-16:1996
Dátum vydania normy: 15.10.1996
Kód tovaru: NS-67524
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 26069 0 Status: Under Review
15.2.1995
28.2.1979
31.10.1979
NEPLATNÁ
30.10.1981
NEPLATNÁ
15.11.1998
15.11.1998
Posledná aktualizácia: 2024-05-05 (Počet položiek: 2 897 047)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.