Norma BS 4401-18:1998 15.11.1998 náhľad

BS 4401-18:1998

Methods of test for meat and meat products. Determination of starch and glucose contents (enzymatic method).

Automaticky preložený názov:

Metódy skúšania mäsa a mäsových výrobkov. Stanovenie škrobu a glukózy obsahu (enzymatická metóda)



NORMA vydaná dňa 15.11.1998


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena170.00 bez DPH
170.00

Informácie o norme:

Označenie normy: BS 4401-18:1998
Dátum vydania normy: 15.11.1998
Kód tovaru: NS-67526
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy BS 4401-18:1998 :

Applicable to contents down to 0.30 per cent (m/m). Status: Confirmed

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.