Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of starch and glucose contents (enzymatic method).
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania mäsa a mäsových výrobkov. Stanovenie škrobu a glukózy obsahu (enzymatická metóda)
NORMA vydaná dňa 15.11.1998
Označenie normy: BS 4401-18:1998
Dátum vydania normy: 15.11.1998
Kód tovaru: NS-67526
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Applicable to contents down to 0.30 per cent (m/m). Status: Confirmed
28.2.1979
31.10.1979
NEPLATNÁ
30.10.1981
15.10.1996
NEPLATNÁ
15.11.1998
NEPLATNÁ
31.7.1980
Posledná aktualizácia: 2024-05-03 (Počet položiek: 2 896 946)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.