Norma BS 4401-11:1995 15.2.1995 náhľad

BS 4401-11:1995

Methods of test for meat and meat products. Determination of hydroxyproline content.

Automaticky preložený názov:

Metódy skúšania mäsa a mäsových výrobkov. Stanovenie obsahu hydroxyprolínu



NORMA vydaná dňa 15.2.1995


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena142.60 bez DPH
142.60

Informácie o norme:

Označenie normy: BS 4401-11:1995
Dátum vydania normy: 15.2.1995
Kód tovaru: NS-67519
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy BS 4401-11:1995 :

Applicable to products containing less than 0.5% (m/m) hydroxyproline. Status: Under Review

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.