Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 1: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95.
NORMA vydaná dňa 1.5.2010
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NA OTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN ISO 21527-1:2010/Oprava1
Rozlišovací znak: 560087
Katalógové číslo: 110819
Poznámka: Oprava
Dátum vydania normy: 1.5.2010
Kód tovaru: NS-543662
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Táto časť ISO 21527 špecifikuje horizontálnu metódu na stanovenie počtu životaschopných kvasiniek a plesní metódou počítania kolónií kultivovaných pri teplote 25 °C 1 °C (odkazy 1 , 2 ) vo výrobkoch určených na výživu ľudí alebo kŕmenie zvierat, ktoré majú vodnú aktivitu väčšiu ako 0,95 vajcia, mäso, mliečne výrobky (okrem sušeného mlieka), ovocie, zelenina, čerstvé cestoviny atď.
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 1: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95.
Norma vydaná dňa 1.2.2010
Vybraný formát:Posledná aktualizácia: 2024-11-22 (Počet položiek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.