Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 1: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95.
NORMA vydaná dňa 1.2.2010
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU | |
Objednať vrátane opráv
|
Označenie normy: STN ISO 21527-1
Rozlišovací znak: 560087
Katalógové číslo: 109934
Dátum vydania normy: 1.2.2010
Kód tovaru: NS-543663
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Táto časť ISO 21527 špecifikuje horizontálnu metódu na stanovenie počtu životaschopných kvasiniek a plesní metódou počítania kolónií kultivovaných pri teplote 25 °C 1 °C (odkazy 1 , 2 ) vo výrobkoch určených na výživu ľudí alebo kŕmenie zvierat, ktoré majú vodnú aktivitu väčšiu ako 0,95 vajcia, mäso, mliečne výrobky (okrem sušeného mlieka), ovocie, zelenina, čerstvé cestoviny atď.
Oprava vydaná dňa 1.5.2010
Vybraný formát:1.11.2011
NEPLATNÁ
1.3.2007
1.11.2011
1.3.2013
NEPLATNÁ
1.3.2007
1.3.2007
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.