Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Metódy skúšania majonéz. Senzorické skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.4.1980
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN 580170-2
Rozlišovací znak: 580170
Katalógové číslo: 65531
Dátum vydania normy: 1.4.1980
Kód tovaru: NS-500538
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Drůbež a vejce
Živočišné a rostlinné tuky a oleje.
Smyslová analýza potravin
1.12.1981
1.12.1981
1.12.1981
1.12.1981
1.9.2001
1.9.2001
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-23 (Počet položiek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.