Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Metódy skúšania majonéz. Mikrobiologické skúšanie.
NORMA vydaná dňa 1.12.1981
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NA OTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN 580170-8
Rozlišovací znak: 580170
Katalógové číslo: 65537
Dátum vydania normy: 1.12.1981
Kód tovaru: NS-500544
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Mikrobiologie potravin
Drůbež a vejce
Živočišné a rostlinné tuky a oleje.
NEPLATNÁ
1.9.2004
NEPLATNÁ
1.9.2004
NEPLATNÁ
1.10.2004
NEPLATNÁ
1.1.2011
1.4.2014
1.9.2002
Posledná aktualizácia: 2024-11-22 (Počet položiek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.