Norma GOST R 54368-2011 1.7.2012 náhľad

GOST R 54368-2011

Meat and meat products. Identification of plant components in loose additives by histological method

Automaticky preložený názov:

Mäso a mäsové výrobky. Identifikácia prvkov rastlín vo voľnej prídavné látky histologickej metódou



NORMA vydaná dňa 1.7.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena51.50 bez DPH
51.50

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 54368-2011
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403248
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy GOST R 54368-2011 :

Implemented changes and corrections:
Amd. 7.23

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.