Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Identification of plant components in loose additives by histological method
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Identifikácia prvkov rastlín vo voľnej prídavné látky histologickej metódou
NORMA vydaná dňa 1.7.2012
Označenie normy: GOST R 54368-2011
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403248
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.23
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2007
1.1.2007
NEPLATNÁ
1.1.2008
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-17 (Počet položiek: 2 197 070)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.