Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Method of electron paramagnetic resonance for indication of radiation-treated meat and meat products containing bones
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Metóda elektrónovej paramagnetickej rezonancie pre indikáciu žiarenia upraveného mäsa a mäsových výrobkov obsahujúcich kosti
NORMA vydaná dňa 1.1.2007
Označenie normy: GOST R 52529-2006
Dátum vydania normy: 1.1.2007
Kód tovaru: NS-401352
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.07
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.7.2010
NEPLATNÁ
1.7.2010
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.