Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Immune method of determination of animal (pork, beef, mutton) proteins
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Imunitný metóda určenia zvieraťa (bravčové, hovädzie, baranie) proteíny
NORMA vydaná dňa 1.7.2010
Označenie normy: GOST R 53514-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2010
Kód tovaru: NS-402367
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.