Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Fast histological method for identification of structural components composition
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Rýchla histologické metódy na identifikáciu konštrukčných prvkov zloženie
NORMA vydaná dňa 1.1.2007
Označenie normy: GOST R 52480-2005
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2007
Kód tovaru: NS-401309
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.