Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Methods of determination of fat weight fraction
Automaticky preložený názov:
Cukrovinky. Metódy stanovenia tuku hmotnostný zlomok
NORMA vydaná dňa 1.1.2014
Označenie normy: GOST 31902-2012
Dátum vydania normy: 1.1.2014
Kód tovaru: NS-393375
Počet strán: 22
Približná hmotnosť: 66 g (0.15 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.15
Amd. 1.22
1.7.2012
1.7.2012
1.7.2012
1.1.2013
NEPLATNÁ
1.1.2013
NEPLATNÁ
1.1.2013
Posledná aktualizácia: 2024-11-12 (Počet položiek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.