Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Canned fruits. Method for determination of food artificial colours mass fraction
Automaticky preložený názov:
Konzervácia ovocia. Metóda pre stanovenie potravinárskych umelých farbív hmotnostný zlomok
NORMA vydaná dňa 1.1.2013
Označenie normy: GOST R 54497-2011
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2013
Kód tovaru: NS-403378
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-06-30 (Počet položiek: 2 329 250)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.