Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food processing machinery. Vegetable peelers. Safety and hygiene requirements
Automaticky preložený názov:
Strojové zariadenia na spracovanie potravín. Škrabka na zeleninu. Bezpečnostné a hygienické požiadavky
NORMA vydaná dňa 1.7.2012
Označenie normy: GOST R 54424-2011
Dátum vydania normy: 1.7.2012
Kód tovaru: NS-403305
Počet strán: 36
Približná hmotnosť: 108 g (0.24 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.1.2015
NEPLATNÁ
1.7.1989
1.1.1974
1.1.1982
NEPLATNÁ
1.6.1993
1.1.1986
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-12 (Počet položiek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.