Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food and food additives. General directions for the determinations of nitrogen by the kjeldahl method
Automaticky preložený názov:
Potraviny a prídavné látky v potravinách. Všeobecné pokyny na stanovenie dusíka podľa Kjeldahlovej metódy
NORMA vydaná dňa 1.1.1987
Označenie normy: GOST 26889-86
Dátum vydania normy: 1.1.1987
Kód tovaru: NS-389736
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-12 (Počet položiek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.