Norma GOST 26889-86 1.1.1987 náhľad

GOST 26889-86

Food and food additives. General directions for the determinations of nitrogen by the kjeldahl method

Automaticky preložený názov:

Potraviny a prídavné látky v potravinách. Všeobecné pokyny na stanovenie dusíka podľa Kjeldahlovej metódy



NORMA vydaná dňa 1.1.1987


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena57.50 bez DPH
57.50

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 26889-86
Dátum vydania normy: 1.1.1987
Kód tovaru: NS-389736
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.