Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Methods of determination of total dry solids of cocoa in chocolate products
Automaticky preložený názov:
Cukrovinky. Metódy stanovenia celkovej sušiny kakaa v čokoládových výrobkoch
NORMA vydaná dňa 1.7.2013
Označenie normy: GOST 31682-2012
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393203
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.23
1.1.1995
1.1.1998
1.1.1998
1.1.1997
1.1.1997
NEPLATNÁ
1.1.1977
Posledná aktualizácia: 2024-11-12 (Počet položiek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.