Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Confectionery. Methods for determination of dry fat-free solids of milk content in chocolate products with milk
Automaticky preložený názov:
Cukrovinky. Metódy na stanovenie suchej tuku, bez pevných látok obsahu mlieka v čokoládových výrobkoch s mliekom
NORMA vydaná dňa 1.7.2013
Označenie normy: GOST 31681-2012
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393202
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.23
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-12 (Počet položiek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.