Norma GOST 31681-2012 1.7.2013 náhľad

GOST 31681-2012

Confectionery. Methods for determination of dry fat-free solids of milk content in chocolate products with milk

Automaticky preložený názov:

Cukrovinky. Metódy na stanovenie suchej tuku, bez pevných látok obsahu mlieka v čokoládových výrobkoch s mliekom



NORMA vydaná dňa 1.7.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena72.20 bez DPH
72.20

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 31681-2012
Dátum vydania normy: 1.7.2013
Kód tovaru: NS-393202
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Čokoláda

Anotácia textu normy GOST 31681-2012 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 2.23

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.