Norma DIN EN ISO 3727-3:2003-07 1.7.2003 náhľad

DIN EN ISO 3727-3:2003-07

Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 3: Calculation of fat content.

Automaticky preložený názov:

Maslo - Stanovenie vlhkosti, non-tuku pevných látok a obsah tuku - Časť 3: Výpočet obsahu tuku.



NORMA vydaná dňa 1.7.2003


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena57.60 bez DPH
57.60

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 3727-3:2003-07
Dátum vydania normy: 1.7.2003
Kód tovaru: NS-245737
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Máslo

Anotácia textu normy DIN EN ISO 3727-3:2003-07 :

Butter - Bestimmung des Wassergehaltes, der fettfreien Trockenmasse und des Fettgehaltes - Teil 3: Berechnung des Fettgehaltes.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.