Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Sensory analysis of butter.
Automaticky preložený názov:
Senzorická analýza masla.
NORMA vydaná dňa 1.4.1989
Označenie normy: DIN 10455:1989-04
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.4.1989
Kód tovaru: NS-182504
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Sensorische Prüfung von Butter.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-08 (Počet položiek: 2 346 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.