Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Maslo, jedlé oleje emulzie a roztierateľné tuky - Stanovenie obsahu tuku (Referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.1.2004
Označenie normy: DIN EN ISO 17189:2004-01
Dátum vydania normy: 1.1.2004
Kód tovaru: NS-244311
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Butter, Butterfettemulsionen und Streichfette - Bestimmung des Fettgehaltes (Referenzverfahren).
1.8.1985
1.3.1996
1.10.2004
NEPLATNÁ
1.4.1989
1.11.1990
1.2.2003
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-08 (Počet položiek: 2 346 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.